Info

IMX:n valmennuskausi lähestyy!

Pidämme aloitusillan Lappeenrannan Muukossa tiistaina 14.5.2019 klo 17:00-19:00. Voitte ottaa oman pyörän tai kokeilla kerhomme pyöriä kerhon varusteilla pikkuradalla.
IMX tarjoaa makkarat ja mehut kaikille!

(Isolla radalla on mahdollisesti huoltoa kun ke 15.5.2019 ajetaan Sarjacrossi).

Kauden 2019 valmennusaikataulu on rakenteilla. Valmennuspaikkakunnat 2019 ovat seuraavat: Imatra, Lappeenranta, Savitaipale ja Miehikkälä.
Mahdollisesti myös Simpele ja Luumäki.
Valmennus on kaikille ilmainen, riippumatta kuuluuko johonkin kerhoon vai ei.
Tervetuloa uudet ja vanhat valmennettavat!

Imatra Motocross r.y. valmentajat:

Jari Parkkinen, Niko Parkkinen ja Marko Heija

Kauden päättäjäiset 6.10.2018

Muukon crossivarikolla lauantaina 6.10. klo 14:00 alkaen. Jaetaan muistot kaudesta, tarjolla makkaraa, pikkupurtavaa ja juotavaa. Kaikki valmennuksessa 2018 olleet perheineen tervetuloa! 

Jos et pääse osallistumaan, niin laita nimi ja yhteystiedot, meili: mx[a]imx.fi tai textari: 041-4910152. 

Halukkaat voi ottaa pyörät mukaan.

PS. Sisäjumpat jäsenille alkavat Imatran Kaukopäänkoululla tiistaina marraskuun 6.pv klo 18:00-20:00

Imatra Motocross r.y. kiittää sometilastoistaan arvonnalla!

Voittajat olivat Marko Kiuru ja Sari Kuusselkä, onnittelut!

https://www.imx.fi/ sivulla lähes 10.000 kävijää!

https://www.facebook.com/imxry/  sivuilla, elokuussa yhteensä 5192 näyttöä.

Kiitoksena tästä pieni arvonta, jossa arvotaan IMX:n Facebook -sivun tykkääjien kesken Finnkinon leffalippu. Facebook ja Finnkino ei ole mukana arvonnassa.

Huomio! 24.7.2018

Kaikki ajaminen Saarlammen MX-harjoittelualueella kielletään toistaiseksi, rakennustöiden alkamisen vuoksi. 

Ratahanke 18.7.2018

Imatra Motocross ry vuokrasi Imatran kaupungilta Kurkvuoren moottoriurheilualueelta noin kaksi hehtaaria maa-aluetta, jonne rakennetaan lasten ja nuorten motocross-harjoittelurata.Vuokrasopimus on tehty aluksi 10 vuodeksi, ja rata-alueen rakentaminen aloitetaan mahdollisimman pian. Rajanaapurina on SaiKartin kartingrata, ja uusiin naapureihin on jo oltu yhteydessä. Rata-alueesta on tarkoitus tehdä kovapohjainen, jollaista ei lähikunnista löydy. Uusille ja pienille lajin kokeilijoille ja harrastajille kova pohja antaa helpomman aloitusmahdollisuuden ja jatkossakin hyvän vaihtoehdon pehmeälle hiekalle. Imatra Motocross r.y:n toiminnan tarkoitus on järjestää ilmaista motocross-valmennusta lapsille, juniorikuljettajille ja aikuisharrastajille. Valmennuksesta vastaa Jari Parkkinen ja apuvalmentajina toimivat imatralaiset Niko Parkkinen ja Marko Heija. Lisäksi ajatuksena on antaa mopopojille ja -tytöille mahdollisuus harjoitella radalla. Tästä tiedotamme myöhemmin lisää.

IMX:n järjestämä ilmainen Motocrossvalmennus on tarkoitettu 50cm, 65cm, 85cm junnuille ja aikuisharrastajille. Jokainen maksaa itse ratamaksunsa rataa hallinnoiville kerhoille. Valmennuksen aikana radat ovat kaikkien käytössä. Ajoharjoittelut tapahtuvat radalla ja koulutus radan sivussa.

Jäsenalennus

25.05.2018

Yhteistyökumppanimme Viisumipiste Oy, Lappeentie 18, 55100 Imatra, myöntää jäsenille vuoden ja kahdenvuoden viisumeista jäsenalennukset.

Aloitamme ilmaiset ohjatut sisäliikunta- ja jumppatunnit IMX:n jäsenille Tainionkoululla maanantaina 12.2.2018 klo 18:00